Yangın Merdiveni Kapısı Sırları

Wiki Article

Yangın bapları, yangına dayanıklı özelliklere ehil olarak tasarlanmıştır ve yangın esnasında yangının vesair bölgelere yayılmasını önleyerek, insanoğluın güvenli bir şekilde binayı vazgeçme etmelerini esenlar.

Gereç: Yangın baplarında alelumum çelik yahut ahşap gereç kullanılmaktadır. Çelik kapılar elan dayanıklı ve yangına karşı elan pekliklidir.

Bir yapıda kullanılan kuma merdivenlerden yangın ve öbür acil durumlar oluştuğunda kullanılabilecek özellikte olanlarına yangın merdiveni yahut kaçış merdiveni denilmektedir. Yangın merdivenleri gayrı kaçış yollarıyla bütünleşik durumda olan bir bünyedadır.

üste geniş bayi ağına ehil firmamız montaj ve bakım fiillemleri esnasında kullanıcılara vahim suhulet esenlamaktadır. Bu durumda kanunlar esnasında kıymetli bir kriter olarak gösterilebilir.

İstenmeyen bir vaziyet meydana geldiğinde önemi bir anda yaşamsal bir seviyeye çıdem yangın kapıları, bu sebeple yalnız her meslekletmenin iye olması müstelzim kapılar arasındadır. Düzında spesiyalist ekiplerin kurması ve TSE standartlarına onat halde üretilmeleri çıkış noktasında emniyetli bir düzın yaratılmasını esenlayabilmektedir.

Etiketler: ürkü barlı yangın kapısı fiyatları, camlı yangın kapısı fiyatları, camlı yangın bapsı

Özel yasa ve yönetmelikle sahabet altına kurallara tam olarak entegrasyon peylemek hem maddi hem bile içsel açıdan kulaklıımları arttırır. Tüm aşamalar tamamlandığında müntesip kurumlar aracılığıyla denetimler konstrüksiyonlır. Yangın merdivenleri;

Yangın çıkış kapıları yangın esnasinda kötü sızdırmaz ve alevlerin çıkışını bir süre dikilmek amacıyla örutubet taşımaktadır. Yangın çabucak alevlerin yayılmasına illet olan muhit rahatışını keser ve insanların emniyetli bir şekilde boşaltma edilmesini esenlar.

Buraya kadar anlatmaya çalıştığımız yangın merdivenlerinin henüz fen bilgilerinı binaların yangından korunması ile Yangın kapısı istanbul alakalı yönetmeliğin 48. Ve 158. Maddelerinden ulaşabilirsiniz.

Mono blok cisim bünyesı ekip sistemi yahut ürkü pas sisteminin kilidin deruninden sabık 4 tane cıvata ile bir birine ilgilanması ile katkısızlanmaktadır.

Yangına karşı güvende yaşamak için kaçış koridoru ve yangın merdivenlerinde kullanılan, nazik anda insanların güç eminğini kurmak üzere kapı kasası ve kullanılan gayrı aksesuarlarıyla emniyet oluşum etmekteyiz.

Yangın merdivenlerinde yaylı menteşe, ürkü pas ve kötü sızdırmaz özellikleri tamamlanmak zorundadır.

Düzenek Odası Yangın Kapıları : Yöntem odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış yangın baplarıdır, yangın dayanımının katı teselsül otomasyon sistemlerine normal aksesuarlarla donatılmıştır. Dizge odası yangın bapsı camlı olabilir.

Yangın merdivenleri yangın ile omuz omuza baskın ve yer sarsıntısı kabilinden başka saf afetlerdede kullanılabilir olması hasebiyle titizlikle korunmalıdır.

Report this wiki page