Hakkında herşey Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Çift kanatlı yangın bapsı binanın mimari bünyesı özellikle başlamak üzere kullanma amacına ve kullanan isim sayısına bakılırsa tasarlanan kapıdır. Aynı anda birçok insanın kullanabileceği tarzda tasarım edilen çift kanatlı yangın bapları, güçlü binalar ile aynı anda yüzlerce insanın bulunduğu düzenışdataş merkezleri, hastaneler, fabrikalar veya okullar gibi binalarda tercih edilmektedir.

Her dem serbest bırakılmalı ve engellenmemelidir. Yangın Çıkış Kapısının önünde veya arkasında herhangi bir eşya, mobilya yahut ayrıksı bir köstek bulunmamalıdır. Hassaten Yangın Çıkış Bapsı asla kapatılmamalı yahut kilitlenmemelidir.

İçeriden dışarı hakikat itildiğinde otomatik olarak açılabilen manivelaya sahiptir. Yangın kapkaloriın açıldığı merdivenlerin bir cepheının belirtik olması ve hariçarı çıkmak isteyenlerin zehirli gazlardan etkilenmemeleri gerekir.

Yaşamsal önem haiz bu mevzuda kapı arayan müşterilar ucuz kapı sattığını sav eden kişilerle içinlaşabilmektedir. Ucuz yangın çıkış kapısı olası bir yangın durumunda alevleri engellemede yoksul olacağı kabil ortamda oluşacak zehirli gaz yağıın yayılmasına da ket olamayacaktır.

Yangın merdiveni ısıevet karşı dayanıklı ve yanmaz malzemelerle imal edilmesi gerekmektedir. Bu mevzuda da en dayanıklı gereç olan çelik akla gelmektedir. 

Yangın Bapsı Kolu aşağı dosdoğru itilerek bapnın kolaylıkla açılmasını sağlayıcı Panik Ekip örgüsında kullanılır. Tehlike anında ihtiyaç mahsus bu aparat berenarı istanbul Yanggın kapısı fiyatları işlevsel ve selim olmalıdır.

İnsan yoğunluğu şu denli olan, kişilerin tıknaz halde yasevimliığı veya girip - çıktığı bütün projelerde yangın ve acil mevki önlemi olarak Yangın Kapısı tasarrufı kanunen şense koşulmuştur. Yangın Kapılarının en kesif kullanıldığı projeler ortada;

Yapılan bir binanın özelliklerine ve kullanım amacına bakılırsa belli başlı yapı teftiş şartlarını katkısızlaması gerekmektedir. Ülkemizde bu şartları ekseriya TSE kurumu belirlemektedir. Bir binada kullanılacak yangın kapılarının (acil çıkış kapılarının) belli başlı durumlara nazaran TSE şartlarını sağlamlaması gerekmektedir.

Yangın kapısı kilidi kapıların en önemli aksesuarlarından biridir. Kapının hudayinabit kapanmasının arkası sıra kilit devreye girer ve duman ile ısının karşı tarafa geçmesini önleyecek önlemi allıkır. Bu önlem bapnın sıkı yoğunya kapanmasını katkısızlamaktır.

Görmüş olacaksınız ki bu ayar koca nitelikli yangın baplarını en şayeste fiyatla sunan bizim firmamızdır.

Paslanmaz çelik yangın bapları, vesair yangın kapıları kabil çatı eminği düşünceının önemli bir parçbeyıdır. Yangın sırasında, paslanmaz çelik yangın bapsı, kızdırmae dayanıklı malzemesi sebebiyle alevlerin başka bölümlere yayılmasını engelleyerek yangının yoklama altına düzenınmasına yardımcı kabil ve insanların binadan emniyetli bir şekilde boşaltma edilmesini sağlamlayabilir.

Yangın Sızdırmazlığı: Yangın bapları, yangın sırasında alevlerin ve tütünın intikalini karışmak midein özel olarak tasarlanmıştır. Yangın esnasında bapnın sızdırmaz olması, yangının öbür odalara veya binalara yayılmasını engeller.

Çift kanatlı yangın kapısı da binadaki tüm insanoğluın en hızlı ve esenlıklı şekilde binadan ayrılmalarını tacil etmek gayesiyle üretilmekte, monte edilmekte ve kullanılmaktadır.

Göksu Kapı üretim alanlarında mütehassıs ekibimiz tarafından belirlenen örgüdaki Yangın Bapları en etkili kalite ve en yaraşır bedel politikamıza şayeste olacak şekilde üretilir.

Report this wiki page